سفارش تبلیغ
صبا ویژن

لنزهای 108 مگاپیکسلی برای موبایل‌های سامسونگ و شیائومی


 

  • لنزهای 108 مگاپیکسلی برای موبایل‌های سامسونگ و شیائومی

    به نوشته هافینگتون پست این لنز با نام  ISOCELL Bright HMX بسیار حساستر از لنزهای معمول در بهترین لپ‌تاپ‌های امروزی است که در بهترین حالت وضوح 48 مگاپیکسلی دارند. در مقام مقایسه وضوح دوربین موبایل گالاکسی نوت 10 سامسونگ فقط 12 مگاپیکسل است.

    این لنز جدید نتیجه همکاری سامسونگ با شیائومی است که برند چینی در حال ارتقاء در بازار تلفن‌های هوشمند است. احتمالا نخستین موبایلی که با این لنز به بازار می‌آید، می مکس 4 (Mi Max 4)  پرچمدار شیائومی است که انتظار می‌رود در پاییز 2019 عرضه شود.

    هدف از استفاده از چنین حسگر بزرگی در موبایل گرفتن عکس‌های 108 مگاپیکسلی نیست، بلکه استفاده از تکنیک «ترکیب پیکسل‌هاّ»  (pixel binning) است که به ادعای سازندگان کیفیت عکس‌ها را بهبود می‌بخشد. در این شیوه با ترکیب 4 پیکسل به صورت یک پیکسل می‌تواند نور بیشتری را ضبط کرد و عکس بهتری را در وضوح پایین‌تر گرفت.

    در نتیجه با استفاده از این تکنولوژی سامسونگ می‌توان عکس‌های روشن‌تر 27 مگاپیکسلی گرفت. این حسگر همچنین می‌تواند به طور خودکار حساسیت به نور (ISO) را تنظیم کند و در نتیجه گرفتن عکس در وضعیت‌های مشکل مانند عکس گرفتن در شب ساده‌تر می‌شود. این لنز همچنین می‌تواند ویدئوهای با وضوح 6K یا 6016 در 3384 پیکسل را با سرعت 30 فریم در ثانیه بگیرد.

    این حسگر جدید سامسونگ می‌تواند دوربین تلفن‌های هوشمند را در رقابت با دوربین‌های SLR قرار دهد. البته باید منتظر ماند و دید موبایل دارای این لنز در شرایط واقعی چگونه عمل می‌کنند و آیا این پیکسل‌های اضافی واقعا کیفیت عکس‌ها را بهبود می‌بخشند یا نه.




دانشگاه تربیت مدرس رتبه نخست دانشگاه‌های ایران را کسب کرد


 

  • دانشگاه تربیت مدرس رتبه نخست دانشگاه‌های ایران را کسب کرد

    به گزارش فارس، آخرین گزارش رتبه‌بندی‌ نیچر ایندکس نشان می‌دهد، دانشگاه تربیت مدرس موفق به کسب جایگاه یازدهم دانشگاه‌های برتر منطقه‌ غرب آسیا و رتبه اول دانشگاه‌های کشور شد.

    نیچر ایندکس هر سال به رتبه‌بندی موسسات و دانشگاه‌های جهان بر پایه دستاوردهای با کیفیت پژوهشی آنها می‌پردازد و با شمارش تعداد مقاله‌های پدیدآوران در نشریه‌های نمایه‌شده‌ خود، امکان رتبه‌بندی و مقایسه‌ کشورها را بر پایه سه سنجه کلیدی شامل شمار مقاله‌ها (AC)، شمار کسری (FC)، و شمار کسری وزنی (WFC) فراهم می‌آورد.

    شمار مقاله‌ها یعنی تعداد مقاله‌های منتشر شده در نشریه‌ها بدون توجه به شمار پدیدآوران؛ شمار کسری سهم مشارکت هر پدیدآور در نگارش یک مقاله را محاسبه می‌کند، کل امتیاز شمار کسری یک مقاله برابر با یک است، یعنی اگر 10 نفر در نگارش یک مقاله شرکت کرده باشند شمار کسری هر پدیدآور برابر با یک دهم است؛ و شمار کسری وزنی به شمار کسری وزن اختصاص می‌دهد. شمار کسری وزنی ویرایش اصلاح‌شده شمار کسری است.

    نیچر ایندکس برای نخستین بار در سال 2013 به رتبه‌بندی موسسات و دانشگاه‌های جهان اقدام کرد.




توان سازگاری دانش بین رشته‌­ای با همه علوم | خرد ارتباطی شروع دانش یکپارچه ‌است


 

  • توان سازگاری دانش بین رشته‌­ای با همه علوم | خرد ارتباطی شروع دانش یکپارچه ‌است

    به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر سید سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست تعامل علوم انسانی و مهندسی که با حضور دکتر رضا داوری اردکانی رییس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و دکتر رضا فرجی‌دانا رییس انجمن علمی آموزش مهندسی در محل فرهنگستان علوم برگزار شد، با تاکید بر موضوع دانش یکپارچه و همکاری‌­های بین‌رشته‌­ای و دو فضایی شدن علوم مهندسی و علوم انسانی، به آرای استوارت هال، نظریه‌­پرداز فرهنگی پیرامون مسئله خواب ناآرام بشری و بیداری آشفته اشاره کرد و اظهار داشت: در این زمینه باید ببینیم علم چقدر بلوغ پیدا کرده و عدم آشتی علوم موجب این خواب ناآرام و بیداری آشفته شده است.

    • نگاه تک رشته‌­ای منتهی به فشار انسانی شده است

    وی افزود: نگاه تک رشته‌­ای منتهی به فشار انسانی شده است و ایجاد نگاه توسعه پایدار در جهان به دلیل نگاه تک‌­بعدی به علم بوده است ضمن آنکه در توسعه صنعتی، انسان­‌ها دچار آزار و اذیت شدند.

    دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: زمانی ­که علوم انسانی از محاسبات الگوریتمی دور می‌­شود، جدا افتادگی زیادی در فهم انسان به وجود می‌­آید و در نتیجه آن آزار و اذیت انسانی به وجود می‌­آید.

    • دانش مهندسی، دانش برتر در جهان و توسعه شهرسازی و صنعت مدیون دانش مهندسی است

    وی افزود: دانش مهندسی، دانش برتر در جهان بود و توسعه شهرسازی و صنعت با علوم مهندسی اتفاق افتاده است چنانکه عدم توجه به علوم انسانی در این زمینه موجب برخی اختلالات شده است.

    استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران با اشاره به سخنان یکی از اندیشمندان غرب (شارما 2013) پیرامون نبود رابطه بین علوم انسانی و مهندسی به طور سنتی، گفت: آکادمی مهندسی آمریکا تأکید می‌­کند مهندسین امروز در جامعه باید افرادی باشند که علاوه بر ریاضیات و علوم با مهارت‌­های خلاقانه نیز آشنایی داشته باشند و یکی از شاخص‌های ارزیابی مهندسی، میزان آشنایی مهندسان با اقتصاد و جامعه است.

    وی ادامه داد: امروزه در جهان پیوند میان فناوری با علوم و بخش‌­های اجتماعی، به طور خاص در فناوری سایبر اتفاق افتاده است.

    دکتر عاملی یادآور شد: امروز در محیط دوم و فضای مجازی تمامی علوم با این حوزه گره خورده‌­اند و دانش­‌های ترکیبی نیز ظهور کرده‌­اند و ناگزیر هستیم به سمت علوم میان ­رشته‌­ای حرکت کنیم.

    • در حوزه سایبری مشاغل از دانش پیش افتاده‌­اند

    وی افزود: امروز دچار میرایی رشته‌­ها شده‌­ایم که به دنبال آن دانش‌­ها و مشاغل تغییر می‌­کنند و در نتیجه آن، امروزه در حوزه سایبری مشاغل از دانش پیش افتاده‌­اند و هنوز علوم پا به  ­پای آن رشد نکرده­‌اند.

    • امروز دانش یکپارچه فضای ذهن را به عینیت مجازی تبدیل کرده است

    استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران با تاکید بر اهمیت یافتن فضای دوم در جهان امروز گفت: فضای دوم؛ فضای ذهن و معرفت است که امروز دانش یکپارچه فضای ذهن را به عینیت مجازی تبدیل کرده است.

    دکتر عاملی یادآور شد: تحول علوم مدیون تحولات پارادایمی در علوم است و پارادایم‌­ها هستند که علوم را تغییر می‌­دهند چنانچه پیشرفت علم به تعبیر کوهن حاصل جابه‌­جایی انقلابی علوم است.

    وی با اشاره به چهار پارادایم­ ناظر بر علوم، اظهار داشت: پارادایم علوم تجربی آن‌قدر قوی بود که توانست چند مرحله پایدار بماند و البته خصوصیت این علوم ابطال‌­پذیری و عدم قطعیت است که در درون آن وجود دارد.

    استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران ادامه داد: در این میان علوم مهندسی به تعبیر برخی اندیشمندان شرافت خاصی داشته است و با توجه به نگاه سیستمی و محاسباتی از ابطال‌­پذیری کمتری برخوردار بوده است.

    وی خاطرنشان کرد: در پارادایم چندرشته‌­ای، جفری بنینگتون می­‌گوید بین در اینجا به معنای پیوند دو حوزه با یکدیگر است و میان­‌رشته­‌ای­‌ها برای درک مرتبه علوم به وجود آمد.

    • نگاه رشته‌ای فرد را گرفتار انزوای آکادمیک می‌­کند

    دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه علم رشته­‌ای طبقه­‌بندی ایجاد می‌­کند و برای آن طبقه از علم نوعی ایجاد جبر ادراکی می‌­کند، اظهار داشت: نگاه رشته‌ای فرد را گرفتار انزوای آکادمیک می‌­کند و در واقع در علم رشته‌­ای در جاهایی ندیدن‌­هایی را ایجاد خواهد کرد.

    • دانش بین رشته‌­ای توان سازگاری با همه علوم را دارد

    استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران گفت: اساساً علم یک جریان آزاد فهم است و دانش رشته‌­ای علم تک مسیر است که فراموشی واقعیت‌­های پیرامونی را به وجود می‌­آورد و دانش بین رشته‌­ای توان سازگاری با همه علوم را دارد.

    بی­‌نیاز از دانش رشته­‌ای نیستیم

    وی افزود: ما بی‌­نیاز از دانش رشته­‌ای نیستیم و بحث ما در اینجا ترکیب دانش‌­ها برای تحول در دانش است چراکه دانش رشته‌­ای علیرغم عمق دارای گسست در فهم است.

    دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ما با دو جهان دو فضایی شده و در عین حال یکی شده مواجهیم که در آن تفاوت میان واقعیت و مجاز و عینیت و ذهنیت کم شده است.

    وی افزود: جهان صنعت، جهان دوم - فضای مجازی - را به شبیه‌سازی جهان اول - فضای واقعیت - کشانده است.

    استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران یادآور شد: مفهوم واقعیت گسترده (Extended reality) تلاش کرده تا در جهان دوم به گونه‌­ای به واقعیت نزدیک شود که در آن تفاوت میان واقعیت واقعی و واقعیت مجازی شناخته نشود چنانکه شعار عرصه وب 5 نیز بر همین مبنا در حال شکل­‌گیری است.

    وی ادامه داد: فضای دوم که فضایی صد درصد صنعتی و دارای قدرت خلاقیتی است که می­‌تواند واقعیت را تبدیل به صنعتی کند که در آن تفاوت میان مجاز و واقعیت برای انسان ممکن نباشد.

    • منظور از شبیه‌­سازی هستی همان یادگیری و الگوبرداری از طبیعت است

    دکتر عاملی یادآور شد: منظور از شبیه‌­سازی هستی همان یادگیری و الگوبرداری از طبیعت است و نمونه آن همان فناوری چاپ است که از رشد طبیعت و فناوری الگو گرفته است و یا صنعت تلکس که در دوران خود صنعت عظیمی بود از طبیعت فرامحلی بودن ذهن الهام گرفت.

    وی ادامه داد: شروع جدی مبحث شبیه‌سازی از زمان مهندسی بافت آغاز شد که با آغاز جدی صنعت ترمیم و بر اساس فناوری بافت بدن مورد توجه قرار گرفت.

    دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی سپس بر پاردایم دانش یکپارچه به عنوان پارادایم جدید علم و دانش تأکید کرد و گفت: خاستگاه دانش یکپارچه (Integrative knowledge ) مربوط به بعد از جنگ جهانی دوم است که با ایجاد بازار رقابت و توسعه­ انتخاب مورد توجه قرار گرفت و به­ دنبال آن مفهوم IMC (Integrative Marketing Communication) ایجاد شد که در آن بازاریابی تابع روابط و عناصر ارتباطی یکپارچه شد.

    وی یادآور شد: مارک تیلور در کتاب خود با عنوان فلسفه رسانه (Philosophy of media) از خرد ارتباطی نام برده و معتقد است که هرچه با یک پدیده ارتباط بیشتری داشته باشیم در نتیجه درک بهتری از آن پدیده خواهیم داشت.

    • خرد ارتباطی؛ شروع دانش یکپارچه محسوب می­‌شود

    دکتر عاملی ادامه داد: خرد ارتباطی، خردی است که ما را به شناخت می­‌رساند و شروع دانش یکپارچه محسوب می‌­شود که به مرور زمان به عنوان دانش ادغامی یا دانش متکامل مبتنی بر پیچیده شدن مسائل علم مورد نظر قرار گرفت.

    وی افزود: دانش یکپارچه یعنی یک ایده در همه جا که به دنبال آن؛ پیام، تولید و ایده اصلی یک سازمان؛ در تمامی حوزه‌­های رفتاری و فعالیت‌­های سازمانی به صورت خلاقانه مورد توجه قرار می‌­گیرد.

    • علوم انسانی در کشور ما چندان جدی گرفته نشده است

    دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: واقعیت این است که در کشور ما علوم انسانی چندان جدی گرفته نشده است حال آنکه در کشورهای پیشرفته اساتید علوم انسانی و علوم اجتماعی مورد توجه ویژه‌­ای قرار دارند.

    وی افزود: در فرآیند معماری شهری وقتی از متخصصان علوم اجتماعی استفاده نمی‌­شود، نوعی بیگانگی هویتی میان افراد به وجود می‌­آید که هم ­اکنون در نسل امروزه با آن مواجهیم.

    دکتر عاملی تأکید کرد: اگر بخواهیم در علم حل اختلال کنیم، علوم بایستی با یکدیگر همکاری و تعامل داشته باشند.

    • منبع سازگاری، عقل و علم و میوه آن توانایی حل مسئله است

    به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان این نشست خاطرنشان کرد: برای درک مفهوم سازگاری علم؛ که جمع­‌بندی قابل توجهی است درک تفاوت بین سازش و سازگاری است و این سازگاری است که منبع آن عقل و علم و میوه آن توانایی حل مسئله است، در حالیکه منبع سازش جهل و میوه آن چاپلوسی و کرنش‌های جاهلانه است.




چطور دختری 16‌ساله، مردم را برای حفاظت از زمین به خیابان کشاند؟


 

  • چطور دختری 16‌ساله، مردم را برای حفاظت از زمین به خیابان کشاند؟

    نیو صدر: از آسیا تا آمریکا، میلیون‌ها جوان و سالمند در خیابان‌ها جمع شده‌اند تا علیه بحرانی که آینده خود و فرزندانشان را زیر سوال برده اعتراض کنند.

    دو روز پیش، حدود 4 میلیون نفر که به دلیل گرمایش جهانی از تصمیم‌های سیاست‌مداران عصبانی و نسبت به آینده خود نگران هستند در هزاران شهر مختلف جهان در اقدامی برنامه‌ریزی شده، علیه بحران گرمایش جهانی اعتراض کردند. این ادامه مجموعه اعتراضات دانش‌آموزان نسبت به این موضوع است.

    این جنبش‌ها حدود یک سال پیش توسط دختر سوئدی 16 ساله‌ای به نام گرتا تانبرگ شروع شد. 20 اوت سال 2018، بعد از اینکه سوئد با یک گرمای استثنایی روبرو شد تانبرگ تصمیم گرفت که در اعتراض به تغییراقلیم به مدرسه نرود و هر روز با یک تابلو اعتراضی کنار خیابان بنشیند: «اعتصاب مدرسه برای اقلیم»

    همین اعتراض کوچک این دختر 16 ساله ادامه پیدا کرد تا جایی که کمپین «جمعه‌ها برای آینده» راه اندازی شد و جوانان جمعه‌ها در شهرهای مختلف به همان شیوه تانبرگ به تغییر اقلیم اعتراض کردند. حتی چندی پیش این کمپین در برخی از میدان‌های ایران هم اجرا شد.

     حالا 2 روز مانده به شروع مجمع عمومی سازمان ملل و اجلاس اقدام برای اقلیم که به درخواست دبیرکل سازمان ملل قرار است برگزار شود، این اعتراضات به اوج خود رسیده است و برای اولین بار در این راه‌پیمایی‌ها سالمندان در کنار جوانان حضور دارند و دیگر این اعتراضات فقط در کشورهای توسعه‌یافته انجام نمی‌شود.

    آفریقا؛ اینجا گرمایش جهانی فراموش نشده است

    برای مثال در نایروبی پایتخت کنیا برخی از جوانان با پوشیدن کلاه‌ها و لباس‌هایی از بطری پلاستیکی نسبت به پیامدهای زباله‌های پلاستیکی و خطرات آن در کشورهای توسعه‌یافته اعتراض کردند. در ده‌ها شهر نیجریه از جمله لاگوس هم نسبت این راه‌پیمایی‌ها برگزار شد. یکی از فعالین کمپین جمعه‌ها برای آینده در نیجریه درباره این اتفاقات به گاردین گفت: «رهبران باید به حرف‌های دانشمندان اقلیمی گوش کنند. هیچ رهبری نباید آینده نسل جوان را از بین ببرد.»

    در شهر ژوهانسبورگ هم گروه کوچک اما پرسروصدایی این روند را ادامه دادند، ناتالی کاپسوسیدریس یکی از معترضان 16 ساله این گروه بود. او گفت: «از این نقطه آینده بسیار تاریک به نظر می‌رسد. دیگر غذایی وجود نخواهد داشت و ما با سیل‌ها، خشکسالی‌ها و بلایای طبیعی روبرو خواهیم شد.»

    آسیا؛ سکوت چین و فریادهای تایلندی‌ها ضدتغییراقلیم

    در شرق آسیا هم در اکثر شهرها مردم به گرم شدن زمین اعتراض کردند. در توکیو صدها دانش‌آموز و فعال محیط‌زیست با شعار «عدالت اقلیمی» در یکی از خیابان‌های اقتصادی این شهر به راه‌پیمایی پرداختند. در تایلند هم صدها نفر روبروی سازمان محیط‌زیستشان حاضر شدند. رالین لیلی 12 ساله که به علت فعالیت‌های زیست‌محیطیش «گرتای تایلند» معروف است هم در میان این افراد حضور داشت و گفت:‌ «ما آینده هستیم، ما استحقاق بیشتر از این‌ها را داریم.» این راه‌پیمایی‌ها در افغانستان، هند و تایوان هم انجام شد. اما در چین بزرگترین منبع انتشار گازهای گلخانه‌ای در جهان جوانان سکوت کردند و هیچ اعتراضی نسبت به گرم‌تر شدن زمین نشد.

    اروپا؛ برای آینده سیاره‌مان ایستاده‌ایم

    در اکثر کشورهای اروپا هم این اعتصابات انجام شد؛ به طوری که فقط 1.4 میلیون نفر آن‌ها از آلمان بودند. آن‎ها خیابان‌ها را بستند و در مقابل صدراعظم آلمان راه‌پیمایی کردند. در پاسخ آنجلا مرکل یک برنامه 50میلیارد دلاری برای کاهش انتشارات گازهای گلخانه‌ای ارائه داد. در بروکسل هم مردم با این شعار وارد خیابان‌ها شدند: «به مقاومت احترام بگذارید یا انتظار مقاومت داشته باشید.»

    در دوبلین هم این اعتراضات توسط دانشگاهی‌ها انجام شد، یک دانشجو در این رابطه نوشت: «ما دنبال بهانه‌ای نیستیم که به مدرسه یا دانشگاه نرویم؛ ما برای آینده سیاره‌مان ایستاده‌ایم.»

    آمریکا؛ نیویورک پایتخت جهان در اعتراض به تغییراقلیم و دونالد ترامپ

    شهر نیویورک به نوعی پایتخت اعتراضات جهان به تغییراقلیم در این روزها بود؛ به طوری که مدیران مدارس به 1.1 میلیون دانش‌آموز اجازه دادند برای اعتراض‌ها به مدرسه نروند. یکی از مهمترین افرادی که در اعتراضات این شهر شرکت کرده گرتا تانبرگ است؛ عامل اصلی شروع این موج از اعتراضات. تانبرگ در سخنرانی خود در این شهر گفت: «هرکاری که در قدرت داریم انجام می‌دهیم تا اجازه ندهیم وضعیت این بحران بدتر بشود، چرا باید برای آینده‌ای که قرار است از ما گرفته شود درس بخوانیم؟» برخی هم در نیویورک نسبت به سیاست‌های ضدمحیط‌زیستی دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا اعتراض کردند، ترامپ به این موضوع که انسان‌ها عامل تغییر اقلیم هستند باور ندارد.

    در مکزیکوسیتی هم مردم شعار می‌دادند: «‌می‌بینیدش، احساسش می‌کنید، زمین در حال گرم شدن است.» در برزیل هم بعد از آتش‌سوزی‌های آمازون جمعیت زیادی از دانش‌آموزان در راه‌پیمایی شرکت کردند.

    اصلا تغییر اقلیم چیست؟

    در واقع  اعتراض این 4.5 میلیون نفر در قاره‌های مختلف به بحرانی است که از زمان انقلاب صنعتی در زمین ایجاد شد، از آن زمان تاکنون میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای در جهان به سرعت زیادی افزایش پیدا کرد و در نتیجه این اتفاق با تاثیر پدیده‌ای به نام «اثر گلخانه‌ای» دمای کره زمین به شدت افزایش پیدا کرد و این افزایش دما پیامدهای مختلفی برای کره‌ی زمین به وجود آورد.

    علیرضا مساح، دانشیار دانشگاه تهران و مسئول بخش آسیب‌پذیری و انطباق تغییراقلیم، در این رابطه پیش از این به خبرآنلاین گفته بود: طور ساده در گذشته گازهای گلخانه‌ای مثل یک پتوی خیلی نازکی دوره کره‌زمین را می‌پوشانده و حرارت زمین را نگه می‌داشت، حالا افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای توسط انسان این پتو ضخیم‌تر شده و در نتیجه زمین گرم‌تر شده است.

    ضخیم‌تر شدن این پتو در همه مناطق مختلف پیامدهای مرگباری داشته، جزایر زیادی به علت آب شدن یخ‌های قطبی زیر آب رفته‌اند، مناطق زیادی درگیر خشکسالی‌ها و گرمای وحشتناکی شدند، سیل به طور ناگهانی مهمان مناطق مختلف می‌شود و ...

    با این وجود به نظر می‌رسد هنوز سیاستمداران نتوانسته‌اند مقابل این بحران اقدام مهمی انجام بدهند و هنوز هم انتشارات گازهای گلخانه‌ای در جهان روز به روز بیشتر می‌شود. همین موضوع باعث شد تا مردم در 185 کشور جهان مقابل تغییراقلیم به پا خیزند.

    235237




برای آموختن زبان آلمانی لازم است به چه نکاتی توجه داشته باشید؟


 

  • برای آموختن زبان آلمانی لازم است به چه نکاتی توجه داشته باشید؟
    آفتاب‌‌نیوز :

    یادگیری یک زبان جدید فواید بسیاری دارد و زبان آلمانی یکی از زبان‌های رایج در دنیا می‌باشد که زبان آموزان زیادی تصمیم می‌گیرند این زبان را بیاموزند. اما برای موفقیت در یادگیری زبان آلمانی چقدر زمان می‌برد و لازم است چه تمریناتی را انجام دهید؟

    امروزه تمرینات و متدهای آموزشی نوینی برای درک بهتر زبان آموزان نسبت به زبان آلمانی طراحی شده است و میزان زمان مورد نیاز برای تسلط کامل در استفاده از این زبان بستگی به چند عامل مختلف همچون سطح فعلی زبان‌آموزان، میزان زمان آزاد برای مطالعه و انگیزه آن‌ها نسبت به یادگیری دارد. در صورتی که مایل هستید به صورت کاملا حرفه‌ای این زبان را بیاموزید، دوره‌های آموزش خصوصی زبان آلمانی دایلو را به شما توصیه می‌کنیم.

    برای آموختن زبان آلمانی لازم است به چه نکاتی توجه داشته باشید؟

    اولین قدمی که لازم است بردارید تا شروع مناسبی در این مسیر داشته باشید، کمک گرفتن از یک فرد باتجربه‌تر است. بهره‌گیری از دانش و آموزش یک معلم زبان آلمانی خوب موجب می شود که به شکل بهتری این زبان را بیاموزید. اگر که به تنهایی تصمیم بگیرید زبان آلمانی را بیاموزید نیز امکان‌پذیر می‌باشد، اما ممکن است برای شما دشوار باشد. یک معلم قادر است که شما را راهنمایی کند و جهت مناسب را برای شما مشخص نماید.

    شرکت در یک کلاس آموزش زبان یک انتخاب بسیار مناسب می‌باشد. حتی اگر که نتوانید در کلاس‌های آموزش زبان آلمانی به دلایل گوناگون شرکت کنید، می‌توانید دوره‌های آموزش آنلاین را انتخاب کنید و از مزیت‌های کلاس‌های آموزشی بهره‌مند گردید. برای اینکه بتوانید با انگیزه و به صورت هدفمند مطالعات و یادگیری خود را آغاز کنید، لازم است از خود بپرسید که چرا مایل هستید زبان آلمانی را بیاموزید.

    اگر که شما هدفی را برای خود مشخص نمایید که بسیار مبهم باشد، یادگیری زبان ممکن است برای شما دشوار باشد. شما می‌توانید از خود بپرسید که هدفتان از یادگیری زبان چیست. آیا مایل هستید با یادگیری زبان دوم یا سوم شغل بهتری داشته باشید؟ آیا قصد تحصیل در مراکز و دانشگاه‌هایی که به زبان آلمانی در آن تدریس می‌شود را دارید؟ آیا تنها به دلیل علاقه‌مندی به یادگیری زبان می‌خواهید آلمانی را یاد بگیرید؟

    چنین سوال‌هایی اهمیت دارد، زیرا پاسخ آن‌ها بر روی عملکرد شما در یادگیری و بهبود زبانتان بسیار موثر است. علت یادگیری زبان شما مشخص می نماید که بهتر است تمرکز خود را بیشتر بر روی چه بخش هایی قرار دهید. برای مثال اگر که شما قصد دارید که یک شغل بهتر کسب کنید، لازم است بیشتر به تقویت مهارت مکالمه خود بپردازید. اگر که شما می‌خواهید خود را برای یک آزمون به خصوص آماده کنید، ممکن است لازم باشد که مهارت نوشتار خود را بهبود بخشید.

    در صورتی که شما می‌خواهید مهارت نوشتار خود را تقویت کنید، اما در عوض زمان خود را صرف یادگیری تلفظ عبارت‌ها کنید، در واقع زمان خود را هدر داده‌اید و موجب می‌شود که زمان بیشتری را صرف بدست آوردن نتیجه مورد نظری که به رسیدن به آن امیدوار هستید کنید. با یادگیری در دوره‌های آموزش زبان آلمانی خوب، مسیر یادگیری شما به چند بخش تقسیم می‌گردد تا بتوانید در ابتدا پایه زبان خود را تقویت کنید و سپس سطح متوسط را پشت سر گذاشته و به سطح پیشرفته برسید.

    کیفیت آموزش در این مسیر از اهمیت بالایی برخوردار است و لازم است علاوه بر حضور منظم در جلسات آموزشی، تمرینات ارائه شده را به خوبی انجام دهید و سعی کنید با پرسش سوالات از معلم خود، کلیه اشکالات خود در دستور زبان و یا معانی عبارت‌ها را رفع نمایید. همچنین در کلاس‌های آموزشی خوب همانند دوره‌های آموزش زبان دایلو برای زبان آموزان اهداف دست یافتنی در مدت زمان معین تعیین می‌گردد تا بتوانند پیشرفت خود را مشاهده کنند و با اعتماد به نفس بیشتری به یادگیری بپردازند.

    در صورتی که شما اهداف بسیار بزرگ برای خود تعیین کنید، موجب می‌شود که در مدت زمان کوتاه نتوانید به آن برسید و ممکن است به همین دلیل انگیزه شما برای یادگیری کاهش پیدا کند. به همین جهت زبان‌آموزانی که در دوره‌های خوب آموزش زبان آلمانی شرکت می کنند، معمولا موفق تر عمل می کنند و قادر هستند پس از گذشت چند ماه به خوبی مکالمه کنند و مهارت های گوش دادن، نوشتن و خواندن خود را به صورت کافی تقویت کرده باشند.

    آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا کودکان بهتر از بزرگسالان یک زبان جدید را می آموزند؟ کودکان به دلیل داشتن توانایی های ذهنی بهتر در یادگیری زبان عملکرد موفق تری ندارند، بلکه آن‌ها زبان آموزانی هستند که سعی می کنند بدون نگران بودن نسبت به اشتباهات خود در هنگام صحبت کردن و یا نوشتن زبان آلمانی را بیاموزند. از طرف دیگر زبان آموزان بزرگسال سعی می‌کنند برای اینکه جملات را به صورت اشتباه بیان نکنند، کمتر به صحبت کردن بپردازند.

    در مسیر یادگیری زبان آلمانی، داشتن دوستان و هم کلاسی هایی که همانند شما این زبان را می آموزند کمک بسیاری به شما خواهد کرد. برای مثال کودکان فرصت بیشتری برای یادگیری در کلاس‌های آموزشی دارند و توصیه می‌شود که دانش آموزان در گروه های چند نفره به یادگیری بپردازند، زیرا به این صورت امکان درک مطالب بیشتر می‌گردد و بهتر می‌توانند زبان بیاموزند.

    همچنین شما می‌توانید با دوستان خود درباره مطالبی که درک آن‌ها برای شما دشور است صحبت کنید و به رفع اشکالات خود در بخش‌های دستور زبان آلمانی، عبارت‌ها، اصطلاحات و نحوه بیان و تلفظ کلمات بپردازید. در یادگیری زبان آلمانی لازم است که با انتخاب متد صحیح به مطالعه و تمرین بپردازید. در دوره‌های آموزش زبان آلمانی با کیفیت، برای زبان آموزان بهترین مسیر برای یادگیری که بر اساس سطح فعلی زبان و هدف آن‌ها است انتخاب می‌گردد.

    برای اینکه بتوانید از زمان خود بیشتر برای یادگیری زبان آلمانی استفاده کنید، می‌توانید تمرینات شنیداری خود را بیشتر کنید. برای مثال در هنگام سفر کردن در طول روز می‌توانید به فایل‌های صوتی آموزش زبان آلمانی گوش دهید. گوش دادن یکی از بهترین روش‌ها برای یادگیری زبان می‌باشد و کودکان نیز در ابتدا به همین شکل زبان اول خود را می‌آموزند.